• حضور آتش نشان در مدرسه به مناسبت « روز آتش نشان و ایمنی
  • تاریخ 7 مهر 1398

حضور آتش نشان در مدرسه به مناسبت « روز آتش نشان و ایمنی

دبستان درخشان به منظور بالا بردن دانسته های دانش آموزان دررابطه با امور اولیه و لازم آتش نشانی و ایمنی ، ازآتش نشان دعوت بعمل آورد.

هفتم مهرماه به نام روز آتش نشانی وایمنی نامگذاری شده است. در واقع این روز بهانه ای است تا به گرامیداشت انسان هایی بپردازیم که از جان و آسایش خود در راه حفظ جان و آسایش ما می گذرند تا بتوانیم درامنیت زندگی کنیم،آن عزیزانی که  بدون هیچ ترس و واهمه ای به عنوان فرشتگان نجات به دل حادثه می روند تا جان انسانی را نجات دهند که متاسفانه در بعضی از موارد ما شاهد هستیم که برای نجات جان انسانها ،جان آنها به خطر می افتد .همانهائی که شبانه روز در گرما و سرما مشغول خدمت هستند که ایمنی را مصونیت در برابر آسیب های ناشی از حوادث،اعم از طبیعی و غیرطبیعی معنا کرده اند.

«هدف از نامگذارى این روز به عنوان روز ملی ایمنى و آتش نشانى، تبدیل ایمنى در کشور به یک فرهنگ است.»

دبستان درخشان نیز به منظور بالا بردن دانسته های دانش آموزان دررابطه با امور اولیه و لازم آتش نشانی و ایمنی ، ازآتش نشان دعوت بعمل آورد. در این مراسم نکات ایمنی و لازم از قبیل استفاده درست و به جا از کپسول آتش نشانی، تماس با آتش نشانی و نحوه ی پناهگیری صحیح هنگام زلزله و... به دانش آموزان داده شد.

گزارش تصویری بازگشایی مدرسه

حضور آتش نشان در مدرسه به مناسبت « روز آتش نشان و ایمنی