• روز جهانی ببر
  • نویسنده زهره بهشتی

روز جهانی ببر

به واسطه روز جهانی ببر دانش آموزان کاردستی هایی با شمایل آن درست کردند

ببر (نام علمی : Panthera) بزرگترین جانور از تیره گربه ایاناست که طول قامت آن تا 3.3 متر و وزن آن تا 306 کیلوگرم می رسد. مهم ترین مشخصه این جانور، خط های عمودی تیره روی خز قرمز- نارنجی آن است که در ناحیه زیرین روشن تر است. این جانور دارای بدنی عضلانی و پاهایی بسیار نیرومند است. بدن ببر دارای موهای بلند و بزاق به رنگ نارنجی، همراه با حط های سیاه عمودی می باشد. جثه ببرهای نر بزرگ تر از ببرهای ماده است و همچنین موهای روی گونه ببر نر بلندتر از ببر ماده می باشد. دندان های ببر بسیار قوی است و دندان نیش آن در میان جانوران خشکلی بلند ترین است. طول تاج دندان ببر به 74.5 میلی متر و گاهی تا 90 میلی متر می رسد. در باغ وحش ببرها معمولاً بین 20 تا 266 سال عمر می کنند که البته به نظر  در دنیای وحشی بیرون هم همین حدود عمر می کنند.(به این معنی که به صورت مستقل زندگی می کند اما گاهی مجردهای آن ها در یک منطقه یا حتی لانه زندگی می کنند.) لازم است تا محیط زندگی ببر فضای بزرگی باشد تا نیازهای شکار آن را برطرف کند. این خلق ببرها باعث شده تا در مناطق پرجمعیت، آن ها با انسان دچار مشکلات جدی شوند.

دانش آموزان به مناسبت این روز جهانی کاردستی هایی با عنوان ببر با همکاری آموزگارشان درست کردند.

روز جهانی ببر