• انتخابات شورای دانش آموزی سال تحصیلی 99-98
  • تاریخ 11 آبان 1398

انتخابات شورای دانش آموزی سال تحصیلی 99-98

روز چهارشنبه 1 آبان ماه 98 همزمان با سراسر کشور، انتخابات شورای دانش آموزی با شعار «شورای دانش آموزی، طلایه دار گام دوم انقلاب اسلامی» در دبستان درخشان برگزار گردید. طبق شیوه نامه ارسالی از اداره ی آموزش و پروش از میان دانش آموزان پایه های سوم تا ششم تعدادی داوطلب شدند و داوطلبین با نصب تبلیغات در دبستان خود را معرفی کردند و در نهایت پس از برگزاری انتخابات ۵ نفر به عنوان عضو اصلی انتخاب گردیدند.

هدف این تشکل دانش آموزی، پرورش بعد اجتماعی و ایجاد روحیه ی همکاری، مشارکت، نشاط و تقویت تعلیم و تربیت اسلامی از طریق واگذاری مسئولیت به دانش آموزان می‌باشد. داوطلبان هر سه ماه، در صبحگاه گزارش عملکرد خود را ارائه خواهند کرد.

اسامی برگزیدگان شورای دانش آموزی

هانا آزاد         کلاس سوم